Vælg en side

Hey bloggen. Idag afsluttede jeg det sidste på min nye bog ‘Kendt og knust’, som jeg har arbejdet på i et år nu. Det startede som dagbog’s skriveri, for at finde styr på mig selv og mine egne følelser. Jeg har altid fundet ro i at skrive, hvilket også var derfor jeg oprettede min blog. Med tiden gik det op for mig, at alt jeg skrev ned om min daglige kamp med mine tanker, mit selvværd, kærestesorger, stofmisbrug og det pres min karriere har lagt sig… Alt jeg skrev var noget jeg kunne hjælpe andre med, som måske stod og følte sig alene. Jeg skrev alle mine dagbøger om til en bog, så jeg genfortalte alle historier og gjorde dem til kapitler. Denne bog har været terapi for mig, det har været min klippe i den hårde tid jeg er gået igennem. Jeg har skrevet når jeg har grædt og følt mig alene – eller forkert. Jeg har lært så meget, i processen i at skrive denne bog. Jeg har altid skrevet noget, med så stor mening for mig. Jeg har valgt at gå i dybden med de ting der har knust mig igennem årene, som offentligt ansigt og valgt at dele alle bagsider af medaljen, for hver gang jeg fortæller folk om disse ting, så får de et chok, fordi de ikke lever det liv jeg gør og derfor ikke ser de ting, vi som er kendte faktisk møder af modstand. Jeg har selv valgt min karriere, men ikke at den skulle retfærdiggøre at jeg er blevet overfaldet, spyttet op, dagligt modtaget trusler og chikane imod min familie. Jeg håber denne bog kan give folk der er ondskabsfulde en øjenåbner.. Vi er alle mennesker.

I bogen åbner jeg for første gang op om et voldeligt forhold, som jeg ikke har beskrevet og forklaret. Det har været en hård process for mig at åbne op og skrive om det forhold, fordi det har påvirket mit liv så meget efterfølgende. Min krop er fyldt med traumaer. Mine tanker flakker, når jeg tænker på ham. Men at skrive om det i min bog hjalp mig med at forstå at det ikke var min skyld.
Jeg forstår idag at jeg er en stærk, smuk og klog kvinde. Jeg forstår idag, ingen skal få mig til at tro andet – og jeg forstår idag at lige netop det, er det budskab jeg vil banke ind i hovederne på alle mine følgere … og derfor er bogen også skrevet til JER, der kæmper en kamp. Jeg har skrevet kapitler til jer, med mine råd og kærlighed – og jeg håber det kan gøre, i ikke længere føler jeg alene.

I kan nu forudbestille min bog HER

Info om bogen: Dette er superkendte youtuber og realitystjerne Fie Laursens hudløst ærlige og barske fortælling om bagsiden af medaljen ved livet som kendt. Fie blev kendt som kun 14-årig, men i denne bog gør hun op med glansbilledet af livet med penge og berømmelse. De sidste år har hun kæmpet med misbrug, depression, overfald, had og trusler, og alt dette lægger hun frygtløst og åbenhjertigt frem i bogen Kendt og knust.

Bogen er om en ung kvinde, der kæmper med usikkerhed, selvhad og sorte tanker, men Fie taler også direkte til piger og drenge, der selv kæmper med de svære ting i livet, og som skal vide, at de ikke er alene.