Vælg en side

Hey bloggen, i har igennem 2 dage set at jeg har optaget noget TV interview til DR, sammen med Abdel Aziz Mahmoud, som i jo nok kender til. Jeg kan afsløre lidt, hvad det er jeg har gang i… Abdel har et program, som er ude i April hvor han i et afsnit bla. følger mig, kommer helt tæt ind på mit liv, omkring hvordan det har været at blive kendt som barn, samt de hårde kampe jeg har haft tæt på livet. Mine forældre er med i afsnittet, hvor de fortæller hvordan det er som forældre at stå på sidelinjen. Jeg synes det er blevet så godt og rørende – og jeg er så glad for mine forældre havde lyst til at være med, for de har jo aldrig været fremme på TV optagelser med mig. Jeg har klodens bedste forældre – og det er så fedt at de stiller frem og fortæller deres side af historien – og deres bagside af medaljen, ved at have en datter, som er kendt. Jeg lover at holde jer opdateret på hvornår det bliver sendt på TV, så husk at holde øje med min Instagram @fielaursenofficial.

.. Og tak til Abdel, for at være skøn og forstående at snakke med!