Vælg en side

Hey bloggen! Jeg har ikke rigtig fået snakket om min deltagelse i TMH, så det vil jeg gøre nu. Mit liv så helt anderledes ud dér. Jeg boede i Hillerød alene. Jeg bor nu i København. Jeg har glædet mig rigtig meget til at se de her afsnit, da det var nogle hyggelige dage. Jeg var rigtig glad for mit hold og jeg lærte nogle fantastiske mennesker at kende. Jeg vil give jer en masse, som jeg ikke har delt. Faktisk da jeg blev tilbudt at være med, var det på hold med Nasar Khader og jeg sagde nej, til det hold, faktisk pga. nogle omkring mig sagde “Ej han slagter dig, Fie” og fik ham til at lyde som en jeg ikke ville få en hyggelig  uge med. Da jeg så afsnittet med Nasar blev jeg rørt og følte mig som en idiot for at dømme udfra hvad folk sagde, men jeg er stadig glad for det hold jeg kom på. Jeg var slet ikke vant til at lave mad da jeg skulle invitere til middag, så det var ret grænseoverskridende for mig, men jeg valgte at gøre mit bedste og ikke få hjælp udefra. Jeg forstår godt Uffes joke i at stemme 1 taller på os alle og han er jo også komiker, dog synes jeg det var ærgeligt, da jeg gjorde mit bedste for at vinde – og bagefter sad lidt med en følelse af jeg bare skulle have bestilt sushi og undgået den stress, haha! Men alt i alt, så var det en sjov oplevelse og jeg kan rigtig godt lide alle på mit hold. Jeg er meget inspireret af alle fra mit hold, på hver sin måde – og de er nogle fantastiske mennesker.

I kan se mit afsnit gratis HER