Vælg en side

Hey bloggen! Jeg har besluttet mig at skrive et indlæg om min nye bog og fortælle jer lidt om hvad i kan forvente at læse. “Kendt og knust”, beskrevet i bogen som de to forfærdelige k’er – Det er det mest følsomme, ærlige og åbne jeg har givet ud af mig selv. Bogen omhandler de sidste 2-3 år af mit liv. Det er en følsom fortælling om de hårde sider af mit liv, som offentligt ansigt. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg har haft nogle svære år, men der er meget i ikke ser og når i så ser det, bla. at jeg bliver hentet af en ambulance pga. en overdosis af stoffer, så forstår i det ikke – og det er fordi jeg ikke har forklaret jer, hvad der er sket i mit hovede de sidste par år. Jeg har været knust. Ikke bare som i at have en dårlig periode, men i at være deprimeret og hvor min psyke var kørt helt ned. På det tidspunkt i mit liv hvor jeg havde størst succes og min økonomi lå højest, der var jeg mest ulykkelig. Jeg har selvskadet, jeg har haft selvmordstanker, jeg har grædt og skreget. Jeg har gjort hvad der passede mig og været egoistisk omkring mine nærmeste. Jeg har været ligeglad med alt, fordi jeg var sikker på at jeg skulle dø ung. Det er hårde ord; men ærlighed. Jeg var sikker på at jeg skulle dø ung, om det så var en overdosis af stoffer eller at jeg selv endte livet.

Jeg har skrevet denne bog fordi jeg gerne vil vise folk at selv de mennesker der ser mest succesrige og glade ud, kan være dem der knækker. Jeg har skrevet bogen ikke bare for at skabe forståelse, men også til alle de der kæmper med det jeg er gået igennem. Der vil være kapitler og læsestof skrevet TIL JER, der kæmper jer igennem en hård tid. Denne bog er ikke bare en bog skrevet om mit liv, men en bog skrevet til jer der har brug for en at relatere til og til jer, der har brug for nogle råd, fra en pige der er kommet over på den anden side. Jeg afsluttede bogen lykkeligt, men ærligt.
Jeg kæmper stadig med min psyke, som jeg ikke føler mig nødsaget til at snakke om. Jeg har et godt liv som fungere idag, men når man har levet det liv som jeg har – og som mange andre har – så er det ganske naturligt at man har psykiske problemer. Når man oplever noget traumastisk i ens barndom eller voksen liv, eller begge dele, så er det næsten umuligt ens psyke er som før det skete. Jeg har lært meget af skrivningen af denne bog og jeg føler mig stærk. Denne bog er til alle jer, der ligesom mig har kæmpet – eller kæmper med jeres psyke! Denne bog er en fuck finger til alle jer, der bruger ordet “psykisk syg” som et skældsord. Denne bog er mit håb, for at skabe forståelse og respekt for de, der kæmper en psykisk kamp, der er svær for andre at forstå.

I kan finde bogen HER