Vælg en side

Det er slut. Alle ved at det er slut, for det står alle steder – Men som altid vil jeg sætte ord på mine følelser her på bloggen. Jeg har mistet min kæreste, men jeg har ikke mistet Frederik. Han er min bedsteven. Jeg har haft nogle hårde år psykisk, som har givet mig nogle alvorlige traumaer når det angår parforhold. Jeg har før Frederik indgået i forskellige forhold der har sat sig af på mig og gjort mig svær at være kærester med, for der sker mange ting i mit hovede. Jeg har været i et voldeligt forhold, hvor en eks kæreste overtrådte mine grænser og gjorde mig bange. Jeg har været sammen med flere fyre, som løj og var utro. Jeg er blevet truet på livet, af en der kaldte sig min kæreste. Der er sket meget, som har sat nogle ar på mig, som gør at jeg ikke lige nu skal have en kæreste. Det er ikke fordi jeg er helt ude af den – Jeg har det fint. Men når jeg har en kæreste bringer det nogle traumer op, som jeg ikke før har fået hjælp til, men først får nu. Jeg får snakket ud med en psykolog nu om alt der er sket i min fortid, så jeg kan lære at styre mine tanker og følelser, samt forstår hvorfor jeg er som jeg er. Frederik dømmer mig ikke eller går ud af mit liv – Han bliver ved min side, som min bedsteven og hvem ved, om vi en dag finder sammen igen? Lige nu står vi ved hinandens side og støtter hinanden. Vi bor også stadig sammen, til der bliver styr på bolig situationen, men lejligheden er opsagt. Tak til alle der støtter os i vores liv – og som sender søde beskeder, i denne triste tid.