Vælg en side

Så kom den værste dag for mig på Ex On The Beach, nemlig dagen hvor Frederik røg ud af programmet. Det skabte tåre igen, da jeg skulle se programmet. Der er rigtig meget i ikke ser på TV og det vil jeg selvfølgelig fortælle jer om. Da vi får af vide Frederik skal hjem til Danmark, siger jeg at jeg tager med ham og jeg vil forlade programmet, så da han går ned for at pakke, der pakker jeg også mine ting. Jeg nåede ikke at pakke færdigt før der kom nogle fra produktionen ned og forsøgte at overtale mig til at blive, men det kunne de ikke… Jeg ville med min kæreste hjem, for jeg var jo kommet for at finde kærligheden? Så kom Morten ned for at trøste mig og sige jeg skulle blive – og derefter kom Frederik. Jeg lå med Frederik i godt og vel 30 minutters tid. Han fik mig overbevist om at jeg skulle blive og få denne oplevelse med mine nye venner og at vi stadig var kærester, selv når vi kom hjem. Efter meget overtalelse, så valgte jeg at blive. Jeg kunne mærke på Frederik han ønskede jeg fik hele oplevelsen og ikke droppede chancen pga. han røg hjem. Det var ekstremt hårdt for mig at undvære Frederik, jeg prøvede at løfte mit humør men der var også dage hvor jeg lå alene og var ked af det. Jeg synes de andre var så gode til at løfte mit humør og være der for mig, så jeg er evigt taknemlig for alle mine skønne, nye venner jeg fik i Villaen. De var der virkeligt for mig, da jeg havde mest brug for det. Jeg gik hver dag og glædede mig til at jeg skulle se Frederik hjemme i Danmark igen – og som i kan se, så fandt vi sammen og forsatte som kærester.

Det var hårdt at skulle miste ham derinde, men vi holdte sammen herhjemme 🙂