Vælg en side

Hey bloggen, som i ved så har jeg før udgivet bogen “Min Ærlighed”, “Gentleman” og nu d. 22 Maj udgiver jeg “Kendt og Knust”. For mig har min største passion altid været at skrive. Det er her jeg finder ro og føler jeg er tryg. Det jeg godt kan lide ved at skrive bøger er at det får mig til at slappe af, jeg tænker ikke på hverdagens tanker, men kun emnet jeg skriver om. Det hjælper mig mentalt, når jeg skriver om mine følelser og det hjælper mig med at forstå de ting der er sket for mig, samt hvordan det har styrket mig. Jeg elsker også at inspirere og hjælpe andre og det føler jeg mine bøger har kunne – og jeg kan mærke at det skal forsætte. Så nu,  en måneds tid før næste bog udgivelse er jeg begyndt at skrive på mit næste værk… Jeg er begyndt at skrive på en bog om misbrug, fordi jeg tror det kan skabe forståelse, støtte og forhåbentligt skræmme, alle de unge mennesker der køber dem. Det jeg har lært af mit stofmisbrug er hvor normalt stoffer er blevet, at folk ikke forstår alvoren – og den vil jeg gerne have sat fokus på – og jeg tror at jeg kan bruge mit talerør til at nå langt ud, til de unge i Danmark. Bogen er kun på 14 kapitler lige nu og jeg vil tage mig god tid med den, for den skal være perfekt. Jeg vil skrive en bog der gør en forskel..
Indtilvidere har jeg sat titlen på bogen som “Misbruger” – Og det er et ord jeg altid har haft svært ved. Men et ord man er nød til at fortælle sig selv man er, hvis man vil blive rask og blive stoffri. Nu hvor jeg er gået igang på mit nye bog projekt, så vil jeg høre jer, hvad synes i om ideen?

FIND ALLE MINE BØGER HER!