Vælg en side

Hey bloggen! Som jeg fortalte jer om for et par uger siden så har jeg filmet nogle udsendelser til et DR program med Abdel. Jeg har ikke før fortalt jer hvad det omhandlede, men det kan jeg nu og jeg kan også fortælle jer at i kan se dem online på søndag på www.dr.dk/tv – Det er et program der handler om at blive kendt som barn, de ting der følger med, både på godt og ondt. Vi snakker om det er sundt og godt for barnet. Uffe Holm er også med og jeg har en mindre debat med ham, omkring det med at gøre sit barn kendt, før barnet selv forstår konsekvenserne. Jeg kan rigtig godt lide Uffe og jeg betragter ham som en kærlig og god mand, så når i ser programmet, må i endeligt ikke tro at jeg ikke kan lide ham, for han er super flink. Vi deler bare ikke holdninger lige nu. Jeg tror min psyke havde været et andet sted idag, hvis jeg ikke var blevet kendt som barn. Men, jeg er glad for hvor jeg er endt også selvom jeg altid vil skulle kæmpe mig igennem en storm af dømmende og onde mennesker. Mine forældre er også med i udsendelse 2, hvor de fortæller om deres bagside af medaljen og de følelser de har haft – og de ting de har gået igennem, fordi de er Fie Laursen’s forældre. I kan godt glæde jer, for det bliver noget helt andet TV i ser mig i!

Første udsendelse søndag d. 28. april kl. 22 på DR2
Anden udsendelse søndag d. 5. maj kl. 22 på DR2