Vælg en side

Jeg har det dårligt inden i, i det jeg skriver dette indlæg, men jeg er nød til at svare på alle jer der skriver til mig. Jake Paul’s snapchat er blevet hacked og det er der mange af jer der har set er gået udover mig. Det her er rigtig hårdt for mig, fordi manden når ud til hvad… 11 millioner mennesker? Jeg aner ikke hvor mange der har set mig nøgen, men da jeg sendte de billeder var det til ham og ikke hele verden. Det er ikke hans skyld at han er blevet hacked og jeg er ikke sur på ham, men det gør ondt inden i, at jeg bliver udstillet foran hele USA – og ja sikkert hele verden. Der er så mange der følger ham og hvad ligner jeg nu for dem? Jeg vågnede op til en spammet indbakke fra folk der sendte mig mine nøgenbilleder, nogle fra dk, men flest fra USA. Jeg havde også en besked fra Jake, men den var ikke fra ham, men fra hackeren, hvor der stod jeg skulle sende et billede med en tekst på mine bryster, ellers ville han leake mine billeder, hvilket han havde gjort i forvejen. Billederne var også sendt til Frederik, som lå ved siden af mig. Jeg har det forfærdeligt inden i.

Det er lang tid siden jeg har sendt disse billeder og jeg har ikke tænkt mig at dykke ind i min relation til Jake, for det rager egentligt ikke folk, bare fordi mine billeder er offentligt, da han blev hacked. Jeg er sikker på at han nok skal hjælpe mig og få gjort noget ved det. Jeg er ikke flov over at have taget billederne og sendt dem, men jeg har det rigtig hårdt med at de er blevet lagt ud og at de er kommet ud til så mange mennesker. Det er både private samtaler med os og billeder. Jeg kan slet ikke forstå at det er sådan her folk i udlandet skal kende mig.. Hende med de frække samtaler? Jeg håber folk vil stoppe med at dele de billeder og folk vil anmelde alt i ser. Det er alt jeg kan sige nu.. Jeg er nærmest tom for ord, så knust er jeg. Det er virkeligt trist!!

Jeg har taget nogle screenshots af noget af det, hvor kun jeg er på for ikke at udstille andet end mig selv. Jeg har også sløret navne og billeder / videoer selvfølgelig. Hvis billederne deles rundt i Danmark, fra danskere så vil i høre fra min advokat.