Vælg en side

Hey bloggen! Jeg tænkte at jeg ville skrive et indlæg om den kæmpe debat der er om mine sprogfejl i Ex On The Beach og på min Youtube kanal.. Folk har travlt med at skrive jeg er blank, sviner mine forældre til og skriver at jeg er direkte klam at se og høre på. Jeg synes virkeligt folk skal slappe af og snakke pænt. At jeg har lavet nogle sprogfejl og ikke ved nogle ting, som i måske ved, gør ikke at i bør tilsvine hverken mine forældre eller jeg. Jeg tager det ikke så tungt at jeg “udstiller mig selv” som mindre klog, som de fleste siger. Jeg er mig selv 100% og prøver ikke at være en anden. Jeg siger det jeg tænker og ved jeg ikke hvad fx “hungersnød” betyder, jamen så gætter jeg. Jeg kan selv grine af mine sprogfejl, så det burde andre også, istedet for at sidde og blive så sure over dem. Hvis jeg var direkte blank, havde jeg ikke skrevet 3 bøger selv og skabt den karriere jeg nu har som influencer. Jeg er ikke den skarpeste når det kommer til ting man lære i skolen, nej.. Det kan jeg give jer ret i! Men jeg er skarp på andre områder, som de fleste af jer aldrig kunne skabe succes i, fordi i måske er klogere på andre ting. Jeg er Influencer og TV-personligheder – Jeg har det fint med ikke at svare klogt og velformuleret på alt, for det behøver jeg ikke at skulle. It’s not my job! Mit job er er at være mig selv og det er jeg, så må i hade mig for den jeg er 🙂  Nå, god påske til jer!