Vælg en side

Reklame for eget tøjsalg / igennem Refluence

Hey bloggen! Som jeg har før har skrevet om på bloggen, så er mit ønske at få solgt ud af ALT, både møbler og tøj og starte på ny i mit liv. Jeg tror at når man giver slip på gamle ting, så giver man også lidt slip på fortiden og de  minder der har været, når man fx har haft en speciel kjole på – eller siddet i et bestemt møbel. Jeg har valgt at starte på ny og samarbejde med firmaet Refluence.dk om at de sælger alt mit tøj, både alt det der er oppe nu og selvfølgelig kommer der flere items på. Det er helt vildt at se at alt tøjet bliver revet væk fra webshoppen og udsolgt så hurtigt, wauw! I er virkeligt nogle loyale følgere! Jeg håber at jer der køber mit tøj bliver rigtig glad for det – og så tak fordi i støtter op om jeg får solgt alt ud! Jeg håber snart alt er væk  😀

Det er faktisk den skønne Michelle, jeg mødte på Ex On The Beach som ejer webshoppen! Hun fortalte mig om hendes virksomhed nede i Villaen og allerede der aftalte vi at hun skulle sælge ud af alt mit tøj. Jeg synes lige hun skulle have et skud ud, for hun er en hardworking business woman og hun gør det så godt! Hun er nytænkende, kreativ og benhård, når det kommer til arbejde. Jeg er lykkelig for at samarbejde med hende.

KØB MIT TØJ HER!