Vælg en side

Hey bloggen! Nu hvor vejret er ved at blive super lækkert, så vil jeg give jer lidt inspiration til lækkert sommer tøj i kan købe, på forskellige webshops! Det bliver så dejligt nu hvor vi kan begynde at gå i shorts, nederdele, kjoler og sandaler. Jeg er så træt af vinterjakker og kulde, er i enige?? 🙂

BOOHOO – De har et kæmpe udvalg af tøj og så er priserne billige, men stadig er kvaliteten i top. I har igennem mange år set alle mine køb fra Boohoo, som forresten aldrig har været sponsoreret, men nogle jeg selv har købt. De har også et kæmpe udsalg HER. Helt op til 40%.
(( SHOP HER ))

ASOS – Ja, den side kender i! Jeg har faktisk bestilt denne taske hjem, som jeg synes er perfekt til sommer og så er der lidt marokkansk stil over den, som i ved at jeg elsker. Den kostede kun 107.- kr, på tilbud. De har også et kæmpe udsalg HER.

(( SHOP HER ))

NELLY.COM – Det var faktisk en af de første webshops jeg begyndte at shoppe meget på da jeg begyndte min blogger karriere og skulle have massere nyt tøj hjem, nu sad jeg lige og kiggede igennem siden igen og tænkte.. Wow? De har sgu da stadig vildt fede ting og lige nu op til 70% udsalg HER.Jeg skal selv til at have shoppet hjem!!

(( SHOP HER ))