Vælg en side

Igennem min tid som offentligt ansigt har jeg modtaget enorm modstand. Den største jeg har fået er fra en person jeg aldrig har givet opmærksomhed, men altid blokeret. Personen i ser på de her billeder. Det er første gang jeg giver dig opmærksomhed – og selvfølgelig ved jeg at du læser med, for inderst inde er du jo min største fan! Du følger med i alt jeg laver, har lavet utallige profiler dedikeret til / om mig og forsætter trods alle de blokeringer du får. Dine profiler er fyldt med had, billeder af mig DU mener er mindre kønne, hvor du udpeger mine fejl. Du river op i min fortid og vil minde folk om alle de fejl jeg har begået, for at skabe et had. Du skriver at du vil have alle skal hade mig og bandlyse mig, du sender endda trusler og sviner mine fans til, når de beskytter mig.

Jeg tror et menneske som dig er svær at nå ind til og ved at blokere forstår du aldrig alvoren i den internet-chikane du har haft gang i længe, derfor vil jeg nu dedikere et indlæg til dig, samt alle de andre der internet mobber folk. I min nye bog “kendt og knust” kan jeg afsløre at jeg løfter sløret op for de sidste 2 år af mit liv. For at sige det lige ud, så i kan forberede jer på bogen – Så har de sidste 2 år af mit liv været et levende helvede, hvor jeg kæmpede med mig selv, mine haters, depression, stofmisbrug og nedbrudt selvtillid. Jeg er nået at et stærkt sted hen idag og kan derfor godt indrømme min svaghed. Se, alt den chikane jeg modtog, hvor jeg følte mig hadet og udstillet, fik mig ned i et sort hul hvor jeg  ikke havde lyst til at leve. Alle de ting ved mit udseende og personlighed folk udpegede ved mig som fejl, blev usikkerhed og ting jeg selv så som fejl. Det var ikke længere bare mit udseende jeg så i spejlet, det var frastødelse. Folk på internettet skabte et indre had jeg fik til mit eget udseende, min stemme, mit grin, min personlighed. Jeg følte mig ikke god nok.

Hvor vil jeg hen med dette? Jeg vil understrege at vi kendte mennesker har følelser. Jeres kommentar og ondskabsfulde profiler gør også ondt. Der er dage man ikke mærker det – og dage man bryder sammen. Så det jeg vil hen med er; Så stop dog med at bryde andre mennesker ned. Løft hinanden op istedet. Stop med at bruge jeres tid på at være ondskabsfulde. Positiv energi. TAK.

Ps… Jeg har fundet ud af hvem der står bag profilerne – og forsætter chikanen så vil det blive politi anmeldt 🙂 Og hallo, kan vi lige tage et moment hvor personen her har lavet så mange profiler, dedikeret til at udstille / svine mig til? Det er sgu alligevel trist nok.