Vælg en side

Hey bloggen! Frederik og jeg skal på vores første kæreste rejse sammen til Morocco, som i ved så mødte vi hinanden på Mauritus på optagelserne til Ex On The Beach og nu har vi haft tid i Danmark til at falde til, i fælles lejlighed. Vi tager en uge til Marocco og det glæder jeg mig så meget til. Vi har en masse ting planlagt, vi skal ud og opleve og jeg vil selvfølgelig dele det hele med jer på blog og Youtube. Jeg har været i Marrakech én gang før (se indlæg her). Det er helt klart et af mine yndlings steder, men jeg er også forelsket i alt der ligner Morocco og Indien.. Vi er væk fra d. 7-12 April. Vi har lånt lejligheden ud, så den bliver passet og så skal hundene op og hygge hos mine forældre, hvor de elsker at være. Jeg har besluttet mig for at jeg vil være bedre til at rejse, da jeg savner at opleve nye lande, så derfor starter vi nu ud med Morocco. Jeg glæder mig til at opleve Marrakech igen – og så sammen med min kærlighed. Det bliver et eventyr!! 🙂

Jeg håber at jeg kan købe en masse keramik med hjem, men det er nok begrænset med hvad jeg kan have med hjem og uden det går i stykker i kufferten, derfor vil jeg prøve at høre mine følgere, om i kender en webshop man kan købe Marrokansk / Indisk keramik, såsom tallerkener og kopper. Jeg vil så gerne have en masse nyt ind i lejligheden, da det er min største drøm at indrette et hjem, som bliver mit drømme hjem med massere af charme og farver. Tak!! 🙂