Vælg en side

Hey bloggen! Nu kan jeg endelig skrive det blog indlæg, jeg har glædet mig mest til at kunne skrive i denne omgang med EOTB. Mine forældre tjekkede ind på Ex On The Beach – og det har været så svært at skulle holde det hemmeligt, for det er det største jeg har oplevet i min TV karriere. Det er kommet som et chok for ALLE – og det kom som et kæmpe chok for mig derinde! Mine forældre har altid støttet mig i min karriere, men de har altid været i baggrunden og jeg har respekteret de ikke ville have deres ansigter og navne frem, både pga. deres arbejde og privatliv. Jeg er førhen blevet tilbudt eget TV program, hvor de har ville følge min familie, men hvor mine forældre har sagt nej. Og derfor, kom det som det største chok at de pludseligt stod på Mauritus. Jeg havde ekstrem hjemve, jeg var faktisk flere gange nede ved produktionen og snakke om at tage hjem fra programmet hvis jeg ikke måtte snakke i telefon med mine forælde, men det måtte jeg ikke, for vi må ikke have kontakt hjem til. Da mine forældre kom var jeg så lykkelig og havde ro i maven! Mine forældre er mere end forældre, de er mine bedstevenner og dem jeg snakker med om alt, så at få lov at have denne oplevelse med dem har været uvirkeligt – og jeg vil altid huske både Metronome (produktionen) og Ex On The Beach programmet for at have givet mig det her minde. Det er uden tvivl mit bedste TV minde. I må seriøst se afsnittende, de kan findes allerede nu på Dplay.dk .

Og hey, nu hvor jeg er single – så overvejer jeg fandme at melde mig til næste sæson!!! #QueenFie