Vælg en side

Hey bloggen. Jeg har fået briller, ligesom de fleste andre i min familie nu har! Jeg har altid gået og sagt, jeg havde det bedste syn men efter jeg prøvede min venindes briller på gik det op for mig at jeg åbenbart ikke havde det. Jeg prøvede min venindes briller på og så pludseligt alt klart, det var faktisk virkeligt ubehageligt på en mærkelig måde, fordi jeg troede at jeg havde et normalt syn. Efter jeg har haft prøvet hendes briller og faktisk også lånt dem lidt når vi var sammen, så gik det op for mig at jeg skulle have tjekket mit syn. Jeg har fået at vide jeg er nærsynet og viiiiiiildt dårligt syn på mit ene øje. Jeg har det mærkeligt med at jeg skal begynde at gå med briller, men det bliver rart at kunne se perfekt. Jeg har bestilt de her Gucci briller og de er klar til mig indenfor en uges tid, så der skal jeg ned og hente dem. Der er mange på Instagram der har spurgt hvad det kostede, i alt både for brillerne og det glas halløj, der skal i og det var omkring de 5000.- kr 🙂