Vælg en side

Reklame for Renco

Hey bloggen! Jeg har delt meget af min flytning på Instagram og jeg kommer til at dele en masse både på Youtube, Instagram og bloggen.. Mange af jer har spurgt hvilket firma der hjalp mig med at gøre den gamle lejlighed ren og klar til fraflyttesyn og det er Renco, som har hjulpet mig. Jeg hørte om dem fra mange veninder, som havde stået og skulle flytte ud af gammel bolig, hvor de så har fået næsten hele deres depositum tilbage, fordi Renco har rengjort og gjort alt fint. Jeg aflevere min nøgle til den gamle lejlighed snart, så får i også en update! Men når man flytter ud skal man betale meget af sit depositum til udlejer, for rengøring og det slipper jeg altså for nu, for alt skinner! Alt kalk på badeværelset og skidt i køkkenet er væk – og det har været så skønt for mig, ikke at skulle stresse over rengøring af hele lejligheden. På deres hjemmeside kan i se hvad prisen koster, hvis i skriver ind hvor mange værelser i har og badeværelser. Det er super nemt og smart – og helt klart den bedste rengøring jeg har haft besøg af! Jeg kommer også til at bruge Renco, i min nye lejlighed. 🙂 De har nogle gode tilbud i at du fx får 20% rabat hvis du bruger dem 1 gang om ugen – og hvis du gør hver 2 uge, så får du 10% rabat.

Hop ind HER og tjek ud, hvad din bolig vil koste at få rengjort!