Vælg en side

Hey bloggen. Efter mange år’s samarbejde med Nima, så har jeg valgt at søge nye veje. Det har været en rigtig hård og svær beslutning for mig at skulle stoppe samarbejdet med ham, da han blev som en bror for mig til sidst. Nima har været her for mig både i min karriere og i mit personlige liv, men jeg var nød til at tænke længere og fokusere på hvad min drømme, egentligt bestod af. Alle mennesker har forskellige styrker – og jeg kunne mærke jeg havde brug for en der kunne rykke mig længere ud, på de ting jeg gerne vil opnå. Jeg gik med tanken i et stykke tid og så kom jeg i dialog med ham, som er min nye manager. Jeg kunne mærke med det samme at han forstod hvor jeg ville hen med min musik og TV karriere – og han sagde at min psyke kom før alt – generelt, så kunne jeg mærke jeg var under sikre vinger, der kunne få mig længere. På blot en uges samarbejde har vi sat mere igang, end der er sket i mit liv det sidste halve år – og med det sagt, kan jeg fortælle jer i godt kan glæde jer, til alle de spændende ting der kommer! Bla. udgiver jeg en sang med Milbo lige om lidt som hedder “Fuck Af”, men alt det andet må i vente med at se, for jeg kommer ikke til at tease jer på samme måde mere, jeg dropper bare tingene som bomber 😉

Men hey, så i ved det – Nima og jeg er stadig vildt tætte venner! Vil altid elske ham. Vi skulle bare ikke arbejde sammen 🙂