Vælg en side

FORHØRET – Hvis der er noget jeg elsker, så er det Danske krimi serier. Det er uden pis, det bedste jeg ved! Jeg bliver så opslugt i dem og kan se en sæson på en hel dag. Jeg så denne serie på en dag, nu er afsnittene godt nok heller ikke så lange, men de er gode at man bare må få en afslutning.

DYNASTY – Det her er min absolut yndlings serie og lige nu går de fleste og venter på ny sæson, rygterne sagde den ville komme på Netflix denne Oktober, men det gjorde den ikke, så jeg har sat mig ind i det. Jeg har fundet hvor man kan se sæson 3 af Dynasty, så den er jeg selv ved at se. I kan trykke lige HER, så kommer i ind hvor de har lagt sæson 3 op. Serien handler om en billionær rig familie, med både drama, kriminalitet og drab. Den er så spændende!

BROEN –  Hvis du ligesom mig, elsker krimier. Og også elsker sprog, så er Broen noget for dig. Det er nemlig en både dansk / svensk krimi serie hvor de opklare drab. Hovedrollen Saga er fantastisk skøn. Fuck, jeg elsker hende. Man får nogle gode grin ind i serien, fordi Saga er anderledes. Hun forstår ikke rigtig menneskelige følelser og realtioner, pga. alt hun har været igennem som barn (og det er self ikke sjovt), men hendes måde at være på er så sjov!

RIVERDALE – Need I say more? Jeg er sikker på de fleste af jer har set den eller kender til den. Det er absolut en af de bedste serier på netflix. Siden jeg begyndte på serien har jeg siddet klar og ventet på nye afsnit, for hver gang jeg ved der kommer nyt. En ny sæson er lige startet og der er nye episoder hver uge! Jeg er fuldstændig forelsket i Jughead. Han er så fucking cool!!!

Og nu til i læsere: Kan i anbefale en god serie?? (Jeg er mest til krimi!) ..