Vælg en side

Hey bloggen! Selvom det er  lang tid siden at jeg har været på Ex on the beach, så kommer de mange spørgsmål stadig, så derfor har jeg valgt at samle dem alle i en Q&A på bloggen, så i kan få svar på jeres spørgsmål. *Læs mine andre EOTB indlæg*

 

Hvem snakker du mest med fra EX? – Jeg snakker mest med Cecilie og Jeppe, dem snakker jeg med næsten hver dag, hvis ikke hver anden dag. Cecilie var nok min bedsteveninde i programmet og selvom man slet ikke ser hvor tætte vi var, så var vi. Da jeg forlod programmet der gav jeg hende mit armbånd, som afsked. Vi har haft vores oppe og nedture, men vi står så stærkt idag. Jeppe og jeg er også blevet utroligt tætte – og han er blevet en af de personer som jeg føler jeg kan fortælle alt til og bare ringe til kl lort om natten.. og bare snakke om alt imellem himmel og jord (kun som venner, inden folk tænker alt muligt). Vi har det bare vildt godt.

Har du set den nye sæson? – Jeg har set de 2 første afsnit og kedede mig utroligt meget. Jeg havde allerede fortalt mig selv at jeg ikke skulle se længere ind end de første par afsnit, fordi Frederik kom ind. Det ville jeg ikke se på. Men det var fint nok for jeg blev ikke hooked på den sæson, da jeg synes den var kedelig. Jeg håber den de filmer lige nu bliver god! Jeg kender nogle der er afsted lige nu, så det er helt klart noget jeg gerne vil se. Glæder mig!

Hvorfor ville du ikke se Frederik i den nye sæson? – Okay, det her er det mest efterspurgte spørgsmål og jeg troede egentligt det gav mening for folk, men.. Grunden til jeg ikke ville se den var fordi vi havde haft et intens brud og at de ting han har gjort imod mig, stadig gjorde ondt og et sted, stadig gør. Jeg havde jo hørt allerede da de fløj derned at SA også skulle afsted, så jeg vidste at det skulle jeg ikke se på. Altså, hvorfor skulle jeg pine mig selv  efter bruddet med at se ham sammen med hende, han var mig utro med? Jeg har ikke lyst til at have de billeder i mit hovede, så derfor har jeg ikke set det. Og efter de ting jeg har hørt om sæsonen, er jeg glad for jeg ikke så den!

Hvad lærte du om dig selv på EX? – Jeg lærte at sige undskyld. Det har altid været det sværeste for mig at gøre. På billedet her over skulle jeg undskylde til Frederik for at have kysset med Jeppe og der meget man ikke ser i programmet, men det som skete var jeg gik kold. Jeg slår mine følelser fra hver gang jeg frygter at miste eller blive afvist, så trykker jeg på en knap for at redde mig selv. Jeg kunne ingen ord finde og gav faktisk op. Det var de andre deltagere som måtte motivere mig til at undskylde og få mig til at gøre det, for jeg sagde bare “fint det er slut, jeg har fucket op” og “jeg tager hjem”. Men jeg fik gjort det og det tog jeg med mig videre i livet. Jeg har lært nu at frygten for at blive afvist eller miste nogen, ikke skal være større end at tage chancen for at redde en relation.

Kunne du finde på at deltage igen? – Ja, det tror jeg godt! Lige nu har jeg utroligt travlt, da jeg er ved at filme et program jeg nok skal fortælle mere om og så ser det ud til at jeg skal lave TV i Norge, hvis jeg klare sidste møde som er i December. Men jeg tror godt at jeg kunne finde på at være med igen, det var jo et vildt sjovt program at filme og man får fantastiske minder / venskaber med hjem. Jeg kunne godt tænke mig at deltage i EOTB i Norge eller Sverige, på et tidspunkt. Jeg føler ikke at det er slut med Ex on the beach for mig, så måske på et tidspunkt..!

Hvem synes du er den flotteste fyr fra den nye sæson? – Kristian. 100%.

Hvad var sværest for dig på EX? – Der var flere ting, men en af dem var at styre mine følelser som Borderliner. Haha. Jeg vidste ikke at jeg havde diagnosen da jeg tog afsted, men da jeg var i Villa’en havde jeg mange dage hvor jeg følte der var noget off, ved mig. Jeg ved ikke om jeg havde flere udbrud og følelser, fordi jeg var låst inde i en Villa og ikke havde min ro derhjemme, til at deale med det alene. Alt skete jo foran mennesker, man var aldrig alene. Jeg havde ikke kun vredes udbrud på de andre deltagere, men også produktionen og når jeg ser tilbage, forstår jeg slet ikke produktionen kunne holde mig ud til helt til slut. Havde jeg arbejdet der, havde jeg smidt mig ud. Haha. Jeg var virkeligt urimelig på mange punkter og crazy – Men efter jeg fik diagnosen har jeg lært at styre den på de punkter, hvor der er andre mennesker. Det var det sværeste, ikke at kunne være alene og få et pusterum når jeg havde lyst. Men det lærte mig også en del.