Vælg en side

Hej bloggen! Det her indlæg har jeg glædet mig til at skrive, da det er så spændende. Jeg er blevet spået af en række claivoryanter, fra forskellige lande og vil nu dele deres svar. Det er sjovt at se hvem der får ret mht. til fremtiden! Der var både gode og dårlige oplevelser. Dem vil jeg dele nu. Jeg vil også sige at hvis i synes dette indlæg er interessant, vil jeg lave et lignende igen! Jeg tænker at teste en håndfuld claivoryanter, se hvad de siger og måske også prøve afdøde kontakt – Så hvis i kender til nogen dygtige claivoryanter, så skriv gerne en kommentar! 🙂

Jenniffer Wilborn  (HER) – Jeg ser at du vil møde en mand. Fra din side er det nok ikke kærlighed ved første blik, men han vil langsomt fange din interesse. Han er nogle år ældre end dig, høj, atletisk, muligvis lidt mørk i huden og arbejder med sport af en slags. Du kommer til at bo i et stort hus. Op til huset ser jeg en grussti og jeg kan også ane en stor altan lavet af glas. Jeg fornemmer at du får to børn, en dreng og en pige, inden du flytter i det her hus. En af børnene kan muligvis være fra et tidligere forhold. Jeg ser også to biler, en rød og en sort. Jeg ser også et bryllup, men det bliver efter i har fået barn/børn. Jeg ser stadig at du udgiver flere bøger, inkl. en kogebog, som du vil blive inspireret til at begynde på næste år. Jeg ser også at du laver dit eget talkshow. Der kommer til at blive rigtig sjove emner og samtidigt meget alvorligt. Det starter som noget småt, men udvikler sig til noget meget stører med tiden. Det kommer dog til at tage noget tid, da du skal igennem en kæmpe udvikling, som jeg ved, du allerede er i gang med nu. Reality-tv bliver også snart lagt på hylden, men et (i udlandet) eller to mere kan muligvis have din interesse. Et i det nye år og i forbindelse med det, bliver du introduceret til et andet. Du vil opnå alt det du ønsker og mere, også selvom nogle områder i dit liv kan være lidt uklart, så vil de skridt du tager, give dig åbenbaringer og ideer til hvilket vej du skal. Manden taler med accent, måske fransk eller afrikansk. Han siger navnet Isabella, til det ene barn. Jenniffer tog også afdøde kontakt og fik fat i Olga, som jeg ikke vidste en i familien hed! Men det var min oldemor, som hun beskrev fra top til tå – og kunne gå i deltaljer fra min familie, som jeg ikke kendte, men min mor og far fik kuldegysninger over.

Pia Sommer (HER) – Jeg fandt Pia igennem Instagram og havde idag en telefonisk claivoryance. Hun var super sød og rar at tale med. Jeg skriver derfor selv hvad hun har sagt, da vi snakkede i telefon og jeg sad og skrev alt ned. Der er nogle ting hun sagde om mit kærlighedsliv og mig selv, som var spot on og helt korrekte, men de er meget private for mig at dele, så derfor holder jeg dem for mig selv. Men jeg vil sige hun havde helt ret i hvad hun sagde og det kunne ingen vide, da jeg er meget privat lige på mit kærlighedsliv og de mennesker jeg har set på det seneste. Hun fortalte bla. jeg havde 2 personligheder, ligesom den offentlige Fie og den private. At jeg ikke lader mange se og opleve den private Fie, som faktisk er introvert og godt kan lide at lukke sig inde og lave ting hjemme, som ingen ser jeg laver. Det er totalt korrekt. Hun fortalte mig jeg har et kæmpe hjerte for mennesker, dyr og børn (og rigtigt!). Og nu til det helt spændende, så sagde hun at jeg får børn i når jeg er imod de 30 år. Hun ser 2 børn. Måske faktisk kun 1, da jeg skal tage valget om 2 børn er for meget at rumme. Men 2 sjæle venter på mig. Lige det har jeg fået afvide af en claivoryant for et par år siden, så det gav mig lidt kuldegysninger. Hun fortalte at når jeg beslutter mig at blive gravid, så bliver jeg gravid med det samme. Hun fortalte også at jeg lige nu ikke er klar til et kæreste forhold, at jeg prøver men mislykkedes, fordi jeg ikke er klar – og det er så rigtigt. Jeg prøver hele tiden at lukke nogen ind, men så mærker jeg at jeg gerne bare vil være mig selv og fokusere på mit arbejde. Hun fortalte hun ser mig som selvstændig – også i fremtiden! Hun kunne godt se at jeg lavede endnu en blog, så jeg har 2 blogs hvor jeg adskiller to forskellige emner.  Hun ser mig blive gift med en mand. Når jeg har fået børn i 30’erne, så vil jeg gå all in på noget nyt: Nemlig coaching. I form af at hjælpe andre mennesker, med de problemer jeg selv har haft. Jeg vil have “strygende med penge”, bo i et stort flot hus og ikke mangle noget. (Hell yeah, Pia! Det er jeg fan af..!). Jeg vil længere i fremtiden have både hus, som er hjemmebase i Danmark men også hus i et varmt land. Jeg vil i de unge dage her, komme til at bo længe i Oslo fordi der er muligheder i min karriere. Vi snakkede også om et TV program jeg skal lave, som jeg ikke kan gå ind på her, men hun havde ret i det hun sagde. Lidt om kærlighedslivet var at hun så at en ven i mit liv nu, vil blive til kærlighed omkring Januar-Februar – og han vil bringe noget frem i mig. Hun ser mig have en hvid bil, men også en anden bil, da jeg ikke vil dele bil med min kommende mand. Hun ser også der vil komme nogle bøger om kost / mad / livsstil, men også fokus på det emne på blog. Hun så også min italienske kusine blive en tæt veninde til mig og ikke bare familie medlem, hvilket er så vildt, for vi er faktisk begyndt at blive meget tætte. Udover det så hun mig tilbage til Los Angeles, hvor jeg ville være 3 måneder af gangen. Det gjorde mig så glad. Vi snakkede også om familie ting, som jeg ikke vil gå ind på, da de er for private men som var spot on. Det var en rigtig god claivoryance!

Chris Riley (HER) – Det første jeg mærker er med arbejde, det er du er umotiveret. På det seneste har du været træt. Jeg mærker også du ser på at flytte, der er muligheder for store ændringer om dig. Jeg føler også du kommer til Amerika, der er en stor connection for dig der. Hvis ikke nu, så senere. Omkring kærlighed er der en i dit liv, der kæmper med depression og Bipolar. Jeg får et billede af en mand med sort hår, tykt hår og strøget til siden. Jeg ser din morfar, han er meget klog og han er hos dig. Du kan dufte cigaretter nogengange, fra ham. Du bekymre dig meget om din mor og det forstår jeg, for din morfar fortæller at du ikke skal bekymre dig om din mor, selvom du gør. Jeg føler din mor har haft det rigtig svært. Han taler meget om din mor og at det hele nok skal gå.  Din morfar taler også meget om depression og noget han mærker. Og at alt omkring dig nok skal blive godt. Det er svært for dig, for du fokusere meget på alt i din karriere og arbejde. Du skal tænke på dig selv, dine mål og jeg ser faktisk at du kommer ind i noget TV med skuespil. Din morfar taler om skuespil, det kan du virkeligt gøre. Der er helt klart noget i TV, noget med skuespil der kommer  til dig. Jeg ser nu navnet Boris. (Jeg er siger; ja det er min bror). Ok, han vil også blive meget succesfuld. Det er bedst for dig også at bo ude, og ikke kun hjemme.

Intuitivelovepsychic (Linker ikke en scammer, haha) – Hende her fandt jeg på Instagram og var den værste oplevelse. Jeg betalte hende ca. 250.- kr for en hel claivoryance på mit liv. Og alt hun sagde gav ikke mening. Vi snakkede først i telefon og så skrev vi, i telefonen sagde jeg flere gange det ikke gav mening det hun sagde om mit liv. Derefter skrev hun to beskeder med at jeg havde et mørke over mig, der stod i vejen for at få en fremtid. Så mærkeligt. Hun siger så jeg møder en mand, som jeg bliver gift med. Han er fra mit land, Danmark. Og min eneste ene, er ham jeg indgår mit næste forhold til. Hun siger han er meget rig og vi vil få børn. Det gav ikke meget mening og var en elendig claivoryance, som jeg ikke vil på nogen måde anbefale at gå til. De andre her, vil jeg anbefale. Ikke hende her. Det var super useriøst og spild af penge!

Tine Ann Gaardsdal (HER) – Dette er en claivoryance, jeg fik lavet i 2018. Jeg vil sige at jeg fik mine penge tilbage, så det var super god stil, da jeg ikke var tilfreds, men i får lige beskrivelsen med jeg skrev for et år siden: Men hun beskrev en masse ting, som jeg endda sagde ikke var rigtigt og ikke passede på mig. Hun sagde noget lignende at grunden til jeg søgte at skabe min egen familie, var fordi jeg ikke havde haft en kærne familie som barn og ikke var tætte med mine forældre. Hvilket ALLE ved jeg er. Jeg havde en hård barndom med mobning og det ENESTE der holdte mig i live var den trygge hjemmezone og kærnefamilien. Hun sagde en masse ting, som ikke føltes, som at hun spåede mig, men nærmere bare gæt udfra min person. Så ja, de første 30 min føltes som spild af tid og jeg sad egentligt bare utålmodigt og ventede på at få noget om min fremtid og det ENESTE jeg fik var at jeg ville blive gift i 2020, og altså forlovet næste år.(Jeg vil lige nu i 2019 pointere at jeg på Ex on the beach, blev fake gift, til det der lignede et rigtigt bryllup med Frederik og mine forældre var der, så måske det var det du hun så?)  Hun sagde jeg ville få 2 børn med 3 års mellemrum. Hun sagde hun så mit kommende hus med en glas dør, en rød bil og en grå/sort bil og at jeg fik stor succes indenfor salg, forretning, min egen webshop. De første 30 min var seriøst bare råd i livet alle kunne have givet mig. Jeg vil ikke være dømmende overfor at hun spåede brylluppet, huset og bilerne, men vente og se hvad der sker. Lige nu har jeg ikke en person i mit liv jeg på nogen måde, ser en fremtid med og jeg føler slet ikke jeg er et sted, hvor jeg kunne se mig selv blive forlovet om et år? Men nu må vi se. Jeg synes det kunne være sjovt at dele oplevelsen med jer.

Elisabeth Gimsøy (HER) – Hun spåede mig i August 2019. Og her er en kort beskrivelse af hvad hun sagde, men i kan se den fulde claivoryance HER. Jeg ser at når du er 27 år, så får du et hjem og barn. Og jeg ser er at du får 2 piger. To børn får du. Og du vil møde en fyr, som er så klar for dig og du er så klar for ham – og der ser jeg en 4 kløver. I har så samme værdier og samme syn på livet! Jeg tror han er fra Danmark, for han vil bare være i Danmark. Det er en person du aldrig har tænkt på. En person du nok aldrig før har ville kunne lide, men det er hans energi du får brug for. Du har ikke mødt ham endnu. Det er en helt ny kærlighed, som du møder. Dit kommende hus er i Danmark, det er hvidt og lavet af træ. Der er balkon. Det hus er så modsat, i for hvad du har boet i før og du bliver en så god mor, for børnene kommer først for dig. Der er 1 eller 2 år imellem, dine to piger. Børnene er med samme far. Lige når du har mødt kærligheden, så bliver du gravid 1-2 måneder efter, for i to er så klare for hinanden. Det føles bare rigtigt for jer. Det er bare sådan “selvfølgelig skal vi have børn sammen”. Du vil have to biler. En rød bil, og så vil der være en mørk bil ved siden af, måske mørkeblå. Du vil møde en fyr snart, som  er mørk, han har mørkt hår, måske 25 år…

Tilfælles i claivoryancerne: Elisabeth, Jenniffer og Tine spåede alle en rød bil, jeg skulle eje. Jeniffer, Tine, Elisabeth og Pia spåede alle jeg ville få 2 børn, ikke i samme alder men de alle spåede de 2 børn. Pia og Jeniffer spåede der kom noget indenfor kost / livsstil. Faktisk er der flere og mange sammenligninger at sætte på de forskellige claivoryancer, så det synes jeg er spændende. Hvis i kunne lide dette indlæg, så vil jeg lave et lignende med flere claivoryanter, da jeg selv er meget interesseret i den spirituelle verden og finder det så magisk. Kys for nu, Fie