Vælg en side
  • Dette indlæg indeholder reklame links for Boohoo

Hej bloggen! Dette er ikke en nyhed for mig, men det er det for jer, da jeg først fortæller det nu. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg har været igennem et manager skift. Jeg fortalte jer nemlig at jeg var gået fra Nima, min manager igennem mange år – Og vi forsatte venskabet. Vi er stadig venner idag og der skete ikke noget dramatisk, vil jeg lige sige! Jeg har ekstremt høje mål i min karriere og mange ideer, som jeg prøvede at føre videre med en ny manager. Jeg var i en prøve periode kan man sige hos ham, hvilket var vi prøvede det af og da jeg så stod til at skrive under kunne jeg mærke noget inde i mig der sagde, det var det forkerte. Han var rigtig sød og dygtig, så der var intet der!  Men jeg kunne mærke et kald inde i mig, som var selvstændigt.

Derfor tog jeg det store valg at være manager / label fri – og køre min forretning selv. Det er ekstremt hårdt, men også fedt. Jeg står nu selv for alle mine kampagner, tv aftaler og musikken – og trods det er en kæmpe udfordring, så elsker jeg det! Jeg laver nu både alt det foran kameraet og bag ved – og tager alle møderne selv. Jeg synes det er vildt spændende og er lykkelig i mit liv, om at gå selvstændig og det hårde arbejde giver mig også ekstra 20%, så det klager jeg ikke over!

Jeg synes det er befriende selv at tage alle mine valg nu – og køre den vej, jeg mærker er rigtigt. Et af de valg jeg har taget er bla. at udgive “Fuck Af” sangen med Milbo d. 27 December – og den føles rigtig at give jer nu. Og så vil jeg fokusere på min blog igen, da jeg har savnet at skrive.

OUTFIT //  Her på det seneste er jeg blevet glad for ternede nederdele og i kan finde et hav af dem lige HER – til helt vildt billige priser. I kan også finde lignende sweatere HER, støvler HER, jakker HER og smykker HER. Og hey, kæmpe udsalg HER!