Vælg en side

Hej bloggen. Som i ved så klippede jeg alt mit hår af, så det blev helt kort fordi at mit hår var ødelagt af farve igennem mange år… Men jeg er faktisk på det seneste begyndt at savne mit lange hår. Jeg har virkeligt elsket at have kort hår, det lærte mig også at hvile mere i mig selv på mange punkter jeg ikke har gjort før. Men jeg savner det lange hår så meget, men da mit hår er for kort til extensions lige nu, så kigger jeg på muligheder og har fundet ud af man kan få sat parykker på permanent, så de altså holder i 5 måneder ca. Det overevejer jeg rigtig meget! Men inden jeg bare springer ud i det, et eller andet sted, vil jeg først høre mine følgere om i kender til permenente parykker, om i har prøvet det før eller kan anbefale et sted? Eller generelt fortælle jeres oplevelser. Kys, Fie

Foto: Jens Nørgaard Larsen