Vælg en side

Reklame for Fade Laser Clinic

Hej bloggen. Idag vil jeg dele noget med jer, som nok vil få en masse til at sige “Hvad sagde jeg” – og det skal i bare have lov til! I sommers fik jeg lavet en masse tattoveringer, faktisk begyndt sleeve, som næsten var færdigt. For 2 måneder siden begyndte jeg at fortryde, men jeg tænkte at jeg ville vente lidt inden jeg sprang ud i en udtalelse om at fortryde – og inden at jeg begyndte på laser behandlinger. Jeg har ikke fortrudt alle mine tattoveringer, men jeg har fortrudt de helt store, dem som bla. er en del af sleevet. Jeg går med tanken om at beholde ulven på min hånd, da jeg er ret glad for den. Hvor kommer fortrydelsen fra? Tænker i nok… Det kommer egentligt af jeg føler der er meget tøj jeg ikke længere kan bære og at jeg tænker længere ind i fremtiden. Da jeg fik dem lavet tænkte jeg i nu’et, da jeg ikke kunne forstille mig jeg skulle blive ældre. Tattoveringerne havde jeg drømt om og overvejet i 2 års tid, men nu savner jeg faktisk at have en ren arm. Jeg har gået i 2 måneder og tænkt over fortrydelsen og nu er jeg kommet til den beslutning at de skal fjernes med laser. Jeg har været et kæmpe smertehelvede igennem for at få de tattoveringer og nu skal jeg et smertehelvede igennem for at få dem fjernet – og sådan må det være!

Fade Laser Clinic i Holbæk har været så fantastiske at indgå et samarbejde med mig, så de fjerner alle de tusser jeg vil af med og nu starter vi på at få laser på armen. Hvis i også står og leder efter et godt sted at få fjernet tattoveringer, så kan i tjekke Fade Laser Clinic ud. Jeg har set alle deres flotte resultater på deres instagram og igennem mange venner, som har været nede hos dem. Så jeg føler mig i totalt gode hænder. Jeg skal igennem 8-10 behandlinger, for at min arm er ren igen, men det bliver det hele værd! Jeg er super spændt. Kys for nu, Fie

Foto: @FStopCopenhagen