Vælg en side

Reklame for Mono Cosmetic Surgery

Hej bloggen! Idag har jeg en stor nyhed at fortælle – og det er nemlig at jeg skal under kniven igen. Jeg regner med at flyve omkring d. 20 November til Tyrkiet, hvor operationen skal foregå. Det er ingen hemmelighed at jeg har kæmpet hårdt med min vægt det seneste halve år – Den er gået op og ned. Det har sat sig hårdt på min selvtillid at gå fra en Small til Large – og trods jeg kæmper med træningen er det hårdt og lang vej til at smide kiloene, derfor har jeg altså valgt at tage en nem vej. Jeg har længe snakket om at jeg drømte om at få lavet Brazilian Buttlift, som er et indgreb hvor man går ind og suger alt fedtet ud fra forskellige steder på kroppen – og så sprøjter man fedtet ind i numsen, så man bliver slank over hele kroppen og får en rigtig Kardashian-booty! Jeg ser det som en nem måde til drømme kroppen, lidt som at de former billedet og så kan jeg træne som jeg plejer – og se hurtigere resultater i form at abs, der så vil vise sig. Det er heller ingen hemmelighed at jeg redigere min krop på mine billeder og det er jeg faktisk træt af, men det bunder i røv dårlig selvtillid, når det kommer til min krop. Jeg er så ked af at have taget på at jeg har følt mig nød til at redigere min krop, for at kunne ligge et billede op og det er jeg ked af. Jeg ønsker at få lavet operationen så jeg kan finde selvtilliden frem og endnu større motivation til at passe min træning!

Det vil tage år for mig i træning, for at få den bagdel jeg  kan operere sig til. Derfor har jeg valgt at gå under kniven. Det vil helt klart være en operation værd!

Jeg fandt Mono Cosmetic Surgery igennem Instagram, hvor jeg så deres fantastiske før / efter billeder – og bemærkede mange kendte bloggere har delt deres operationer i både videoer og billeder, hvilket gjorde jeg næsten følte at jeg var der hos dem – og kendte til stedet og dem allerede. Jeg skal være i Tyrkiet i alt 7 dage og lige nu ser det ud til at jeg rejser alene afsted, hvilket er lidt crazy – Men det er svært at finde nogen som kan komme med. Jeg er vildt spændt på min operation og til at komme imod min drømmekrop, men selvfølgelig også nervøs da det er en stor operation! Men nu har jeg jo været under kniven med mine bryster, så mon ikke at jeg klare den? 😉

I kan tjekke Mono ud lige HER.

Og her deler jeg lidt screenshots fra Mono’s Instagram side, hvor de har en masse før / efter billeder man kan finde inspiration i. I kan hoppe ind på deres instagram @monocosmeticsurgery