Vælg en side

Hej bloggen! Så kommer vi tættere på julen og derfor vil der komme en masse jule relaterede indlæg og vi starter ud med et indlæg, med tips til lækre jule ting! Jeg ELSKER julen som i ved, så det er både tøj, ting og pynt der fanger mig – så hvis du er ligesom mig, er dette et indlæg for dig! Jeg har nemlig samlet nogen sider, hvor i kan finde jule køb..! ASOS er nok den bedste side, synes jeg. De har både pynt og tøj, som i kan tjekke HER.Og så er BilligParfume.dk også et godt sted, hvis i skal købe billige julegaver hjem, da der er op til 65% rabat! Kys for nu, Fie

ASOS Cardigan (HER)

Julesokker (HER)

Perfekt til julefrokosten! Rensdyr ringkast (HER)

Jule natbriller (HER)

Noget jeg har bemærket på ASOS, er at de har meget julepynt, som skiller sig ud! Fx. denne Pink Gin flaske julepynt, sådan noget er der et hav af og LIGE HER har i direkte link til denne, men i kan også tjekke deres kæmpe udvalg ud HER.