Vælg en side

Hej bloggen! Efter at jeg postede mit indlæg om sex legetøj og derfor lagde denne youtube video op, hvor jeg bedømmer sex legetøj har jeg fået delte meninger – og det løber selvfølgelig ikke fordi min snude! Jeg har tænkt mig at svare på de mange kommentarer mht. til at jeg har startet en ny serie + snak om sex. Størstedelen er positive og søde kommentarer fra følgere, som er glade for at jeg tager denne snak op om sex legetøj og at det har hjulpet dem, til hvad de skal købe. Jeg vil også starte med at sige tak, til alt den ros der er kommet. Det var et kæmpe skridt for mig at begynde at snakke om sex og sexlegetøj, da det ikke er noget folk gør så meget, i bloggerland. Personligt elsker jeg selv at se Amerikanske youtubere der bedømmer sex legetøj, fordi det interessere mig. Men nu til de negative slag – Det der siges mest her er “Du har så unge følgere, hvordan kan du finde på at snakke om sex legetøj?”. Jeg må indrømme, jeg kan ikke lade være med at grine af den slags kommentarer, specielt fordi mine statestikker af følgere af kvinder i alderen 18-24 år er den der ligger højest. Jeg har en MEGET lav procent mindre årige. Mit største reach er kvinder på min alder og også en høj procent i alderen 25-30 år. De socialemedier er et åbent forum, hvor vi kan snakke om det vi har lyst til, så længe det ikke skader nogle – og sex er noget af det mest naturlige, men det bliver tabubelagt og vi kvinder bliver nedtrykt for hvergang nogle prøver at få mig eller andre, der snakker åbent om sex, til at holde kæft. Jeg kan sige jer allerede nu: Jeg kommer ikke til at holde kæft. I kan fandme selv holde kæft. I er så anstrengte jeg får lyst til at sponsorere jer en satans god vibrator, i kan slappe af med. Det er vel en federe Fredag aften end at sidde som keyboard krigere og gå amok.

Og til det med unge læser med – Ja, hvad havde du regnet med?? Det er internettet? Tror du ikke de har set før, på film, på Reality TV, på de socialemedier popper alverdens lort op. Mine følgere har set mig knalde på Ex on the beach, ligesom de også har set mig ligge på knæ og støbe en hjemmelavet dildo, i samme program. Jeg er vokset meget med alderen og modnet mig på det punkt, at jeg hviler i min seksualitet, min krop og det at snakke åbent. Næste ting, der får folks pis i kog er at jeg får et par år siden har udtalt mig om Onani Caroline i en negativ sammenhæng, på hun havde haft sex på TV og onaneret. Grow the fuck up. Jeg sidder og griner over hvor langsomme folk er i hovedet…. Jeg har selv haft sex nu på tv, jeg har selv snakket åbent om den slags? Det kaldes at blive ældre. Jeg udvikler mig ligesom alle andre, jeg deler ikke de meninger jeg havde for flere år siden, hvilket er så tydeligt – så hvorfor lave det til en big deal? Det er tydeligt for folk at se jeg har udviklet mig og ændret mine meninger, igennem de sidste par år. Caroline og jeg snakkede ud – og vi har det cool med hinanden. Hvilket vi har udtalt. Så hvorfor køre i en gammel beef? Hun har også sagt ting om mig, som hun ikke mener længere. Hun var dengang mere moden og udviklet end jeg, på det punkt, når det kom til at forstå sex er en naturlig ting – der var jeg stadig undertrykket og manipuleret af samfundet, der sagde at kvinder var nogle sluts. Den selvindsigt har jeg idag. Men den har i tydeligvis ikke – for nu er det fandme jer der hater – og jer der undertrykker!

Jeg stopper ikke med at snakke om sex og sexlegetøj, for det skal normaliseres – og kvinder skal IKKE skamme sig. That’s fucking all. Bye