Vælg en side

Hej bloggen! Jeg har glædet mig til at skrive dette indlæg og jeg ved at det selvfølgelig vil have delte meninger, så inden at serien kommer ud vil jeg skrive et indlæg om HVORFOR jeg gør det her. Som overskriften siger, så har jeg startet en ny Youtube serie hvor jeg tester sex legetøj. Der vil komme et eller flere afsnit hver måned på min Youtube kanal og selvfølgelig også snak om produkterne på min Instagram. Jeg har et meget afslappet forhold til min krop, andres kroppe og sex – Men det har jeg ikke altid haft! Det var først da jeg begyndte at se Youtube videoer hvor der blev snakket om sex, onani og den slags at jeg begyndte at forstå det ikke var hverken skamfuldt eller forkert at gøre eller snakke om! Sex og onani er noget af det mest naturlige, men der bliver ofte set ned på kvinder som snakker åbent om sex eller onani, fordi folk mener det er “slutty” og “forkert”, hvilket faktisk irriterer mig! Jeg håber at min nye serie kan være med til at bryde tabuet og kan få nogle piger til at hvile mere i sig selv – og så vil jeg jo teste en masse forskelligt sex legetøj, som i kan udforske med! 😉 Hvis i har noget i gerne vil have jeg skal teste, så smid et link til det! Jeg køber en masse forskelligt hjem og er åben for det hele. Lad os normalisere at give sig selv orgasmer – og ikke kaste skam over det! Det er der nemlig ingen grund til, piger!!! (og drenge..!) 😉