Vælg en side

Reklame for Mono Cosmetic Surgery

Hej bloggen! Som jeg før har fortalt jer, så rejser jeg til Tyrkiet for at blive opereret.  Jeg skal have lavet en Brazillian Buttlift, hvilket er en operation hvor de suger alt fedt ud fra forskellige steder på kroppen, såsom mave, lår, ryg og sider – og så kommer de det ind i ballerne, så man har en fyldig og stor røv. Det er en operation, der former den krop Kardashians pigerne har, hvis det giver bedre mening for jer! Nå, men anyways! Jeg har været i fantastisk kontakt med  Mono Cosmetic, som har været så gode til at snakke med mig, fortælle mig om operationen og nu er vi nået til at jeg er blevet booket ind og har fået operations dato! D. 10 December skal jeg ligge på operationsbordet og få lavet min drømmekrop. Jeg er så så spændt. Jeg flyver d. 9 December sammen med min bror Boris, som har været så sød at tage med mig. Han har også lovet at tage med mig, når jeg skal have lavet min næse. Men det får i senere et blog indlæg om, når vi er tættere på! Det bliver rigtig dejligt at flyve afsted og ligesom komme igang med det jeg har drømt om i over et år nu. Mono Cosmetic har en Villa tilknyttet, som man bor i efter operationen. Så vi skal bo i en luksus Villa med pool osv, men i kan faktisk se mere til dem i videoer HER. Det synes jeg gav mig totalt ro.

I kan signe jer op til en gratis konsultation HER.

Lige her skal jeg møde min kirurg – og så skal jeg også lave konsultation på min næse!