Vælg en side

En ting jeg har haft lyst til at snakke om længe er Jodel. En app som jeg har fulgt med on and off på. Den har både gjort mig ked af det, forarget og ofte bare irriteret. I perioder har jeg været røv ligeglad og ikke tjekket den – og i andre har min nysgerrighed været for stor. I realityland snakker alle om Jodel. Der er både irrelevante starters, der skriver Jodels om sig selv og snakker højt om det, fordi de synes det er sjovt. Så er der dem, der bliver kede af det og dem der ikke følger med, men spørger andre om der står noget om dem derinde. Jeg har altid tænkt på, hvordan de mennesker der sidder derinde og skriver anonyme hate kommentare og usandt gossip, ville have det, hvis deres navne blev leaked? Tænk hvis alle deres IP-adresser og navne røg ud af en hacker. Ligesom der skete med den utro dating side. Jeg er en af dem som fylder meget på Jodel, både folk som vil kommentere på mit udseende, min personlighed, mit arbejde, mine nærmeste og det værste af det hele: Usande rygter. Hvis man skulle stole på Jodel, så havde jeg forsøgt selvmord igen ved at hoppe i havet hvor et vidne der skrev derinde, skulle have set mig blive båret i en ambulance. Nå ja, jeg ville også være heftigt stofmisbruger. Jeg er også skitzofren. Bipolar. Sociopat, Psykopat, Narcissist. Jeg har så åbenbart også datet Dar Salim, vi blev jo set kysse til Distortion. Kan i høre hvor plat det lyder? Min kæreste er også homoseksuel, faktisk er vi slet ikke kærester, det hele er jo bare et stunt, for han har jo betalt mig for at blive kendt og skabe ham et navn! Faktisk så er jeg også på røven og totalt broke! Det står der nemlig på Jodel. Jeg har også kneppet både Jonass og Teitur, imens den lille flirt med Casper fandt sted. Og derfor flyttede Casper ud af stodderhytten. Jeg er også overvægtigt og platikkirurgi kan ikke redde hverken mit ansigt eller min krop! Kan vi tage et øjeblik over hvor latterlig denne app er? Og hvor latterlige menneseker der skriver disse ting? I det mindste, når jeg lukker lort ud kommer det fra mit eget navn og ikke en anonym profil. Get some balls, snak på jeres eget navn og stå ved jeres ord fremfor at gemme jer bag triste, anonyme profiler.

Jodel-rottere smadre både mennesker og deres forhold, ved usande rygter og personlig had. Tag jer sammen!