Vælg en side

Hey bloggen. Jeg vil starte med at sige tak til jer som har delt Daniels video, vi håber så meget at 2020 bliver året vi finder hans biologiske mor og han kan få lov til at møde hende. Hvis i ikke allerede har læst indlægget og bliver forvirret nu, så læs dette indlæg. Næste skridt jeg har taget i søgningen er at jeg har kontaktet Sporløs, som er et program på DR hvor de finder personer. Vi har jo fuldnavn, adresse og børnehjemmet’s adresse, så vi har stor chance for faktisk at finde Daniels mor, men det er svært når det kun er ham og jeg, som kæmper for formålet. Jeg så at sporløs havde lagt nye episoder ud så sent som i November, så vi krydser vores fingre for at de har lyst til at hjælpe os, med at finde Daniels mor i Brasilien. Vi har en drøm om at rejse til Brasilien og møde hende – Så Daniel kan vise hende at han er sund og rask – og at han har det godt! Hun fik jo Daniel i en tidlig alder, så han forstår hendes valg i at hun gav ham og hans bror et nyt liv, et bedre liv.

Nu kan vi ikke andet end vente.. og håbe at Sporløs tager Daniel med <3

Et billede fra da vi tog til Tyrkiet, vi håber næste rejse bliver Brasilien!