Vælg en side

Hey bloggen. Jeg kan mærke at jeg må begynde at bruge min blog noget mere, for jeg kan tydeligvis ikke poste billeder som jeg ønsker på Instagram og andre medier, uden de bliver fjernet, men her på min side, bestemmer jeg. Dette billede har jeg gerne ville poste, men selv med censur blev det fjernet fra IG. Nu deler jeg det, uden censur. For jeg er stolt af min krop og vil gerne vise den frem. Dette indlæg skal være mit svar, til at operere sig til selvtillid.

Min krop og operationer har været meget omtalt på det seneste, hvilket jeg godt forstår. Og jeg respektere at folk har forskellige holdninger, så længe tonen ikke er modbydelig, hvilket den desværre er i manges tilfælde. Jeg har måtte droppe Oslo-drømmen, netop fordi de har så hårdt et syn på plastik kirurgi, at Norge ville sagsøge mig for at snakke om mine operationer og reklamere for det. Men alt er cool: Jeg har det godt i Danmark, sammen med min Norske kæreste som er flyttet ind med mig og så har jeg også Lucky fuld tid, hvilket kun er godt. Alting sker vel af en årsag!

Nå, men min holdning er at jeg synes at når man er over 18, kan man få opereret det man ønsker. Men som jeg ALTID har sagt skal man ikke bare operere, fordi man kan, men fordi man virkeligt har det svært med det man vil operere. Som jeg sagde i “Fies Bryster” serien, så havde jeg været deprimeret over mine bryster i mange år, før jeg faktisk fik dem lavet. Og jeg har ønsket at få opereret Brazillian Buttlift i omkring 2-3 år nu. Det samme med mine tænder, som jeg fik lavet veneers på, det har jeg ønsket siden jeg boede i L.A, hvilket er mange år siden! Jeg synes det er vigtigt man tænker sig om, inden man ligger sig under kniven og at man kun gør det, for sig selv og ikke for andre. Jeg har fået mine operationer for at JEG har det godt, når jeg kigger mig i spejlet. Jeg er fuldstændig ligeglad med folk der siger “Din krop var god nok før” eller “Dine tænder fejlede intet”, for det handler om hvordan MINE tanker er, ikke andres. Folk har VIRKELIGT høje tanker om sig selv, hvis de tror at jeg ligger mig under kniven for deres bekræftelse. Jeg tror på at man kan operere sig til selvtillid, for det har jeg selv gjort. Og jeg kan mærke jo mere jeg får lavet som generere mit ydre, jo mere kan jeg fokusere og arbejde på det i mit indre. For jeg bruger ikke længere tiden på at kæmpe med mit eget spejlbillede og kan derfor se ind af og mærke bedre, hvad der sker bag huden. Mange vil tænke jeg er helt blæst og det må de bare gøre. Jeg har altid været en pige, der sagde hvad jeg tænkte og følte – og ikke passet ind i rammerne for janteloven og de leverpostajs-danskere. LOL.

PS… Næste operationer bliver næse operation og Buccal fat removal, som er en operation hvor man fjerner fedt fra kinderne / ansigtet. Jeg regner med det bliver om 3 måneders tid, da det er utroligt hårdt at have været igennem 2 operationer og så gå direkte tilbage i narkosen.