Vælg en side

Hey bloggen! Dette er nok mit vigtigste indlæg til dato. Igennem mine år på socialemedier har jeg bemærket hvor stor en magt og indflydelse internettet har. Folk kan trykke “del” og så sker der noget. Det håber jeg kan ske, nu hvor jeg beder om jeres hjælp og ikke bare forarger jer, med min skøre personlighed. Som de fleste af jer vel har bemærket, så har jeg fået en fantastisk kæreste, Daniel. Jeg mødte ham på mit Oslo eventyr og nu bor vi sammen i Danmark. Daniel er adopteret fra Brasilien og har altid haft et ønske om at finde sin biologiske mor, faktisk har han så stor kærlighed til hende at han har tattovereret en engel på sin hånd, som er hans tanke om hende og så hendes navn ved siden af. Daniel og jeg har haft mange snakke om det at være adopteret, alle de følelser han har gået igennem i hele sit liv og stadig går igennem. Den uvished han lever med og det brændende ønske, om at få lov at møde kvinden som fødte ham. Vi kom på ideen at bruge internettet til at finde hende, da vi snakkede om hvor stor magt internettet har og at vi ville håbe folk ville bruge deres “deling” til noget positivt, noget der faktisk kunne ændre et andet menneskes liv. Jeg ved hvor meget det betyder for Daniel at finde sin mor, så derfor vil jeg hjælpe ham.  Og jeg vil håbe, i, mine følgere også vil hjælpe ham, ved at dele hans video. Jeg tror på at der pludseligt skal være en der ser den, som kan hjælpe. Vi giver ikke op, før vi har fundet hende. Jeg håber i vil hjælpe!

INFORMATION VI HAR PÅ HANS BIOLOGISKE MOR:
Navn: Graziela Cristina Francisco
Børnehjem: Crianca Menino Jesus
Adresse: Comendador Joaquim Monteiro, 45 , São Paulo

STØT VED AT DELE VIDEOEN <3