Vælg en side

Hey bloggen! Idag vil jeg snakke om hvordan jeg gik fra ødelagt hår til sundt hår, som i ved har jeg været igennem mange år med forskellige hårfarver og extensions. Jeg valgte at tage det store skridt at klippe alt mit hår af, faktisk så blev det helt kort. Det har vokset meget på de seneste måneder, hvor jeg bla. har brugt hårvitaminer +hårolier.

Cosmos Ren Argan Olie (HER), 3xMoroccan Argan Oil hårolie (HER)

Jeg har brugt hårolier, som disse to. Mest af alt har jeg brugt den kendte Moroccan Argan Oil hårolie, som jeg har linket til jer. Hårolien er den perfekte hårkur til at få smukt, rent og velplejet hår, uden at det føles fedtet (som noget hårolie gør). Det er smart at bruge hårolie altid, men især hvis man har ødelagt hår eller slidt hår. Det er en planteolie, som er fra kernerne af frugten argan træet, som vokser i den marrokanske sydlige ørken (fun fact, hehe!). Produktet så jeg var på tilbud lige nu, men jeg aner dog ikke hvor længe det er på altid, så hvis i skal nå de det, skal i nok være hurtige nu.

 

Sådan får du dit hår til at vokse hurtigt 

Sugarbear hair vitamins har du nok set over det hele på Instagram og andre platforme, da det er det jeg kalder “kendis hårkuren”.  Jeg har selv klippet mit hår helt ned og har siden da gjort brug af disse vitaminer, som får mit hår til at vokse hurtigt. For det første så smager de så lækkert, som var det slik! De er styrkende og plejende, så du opnår eet stærkt, sundt og langt hår. Vitaminer sørger for at håret ikke knækker, da det øger hårets egen styrke. Det styrker også dine negle, så de vokser hurtigere og bliver ekstra stærke. Udover at vitaminerne er super sunde for dig, dine negle og dit hår, så smager de også skønt af bær. Vitaminerne er vegetariske og cruelty free (ikke testet på dyr)

SUGARBEAR VITAMINS (HER)

Selv Kylie Jenner – og The Kardashians elsker dem!