Vælg en side

Hey bloggen. Jeg har gået og tænkt lidt – og faktisk tænker jeg stadig, men jeg har lyst til at dele mine følelser, da det er en stor beslutning som jeg skal tage. Jeg har blogget i omkring 10 år nu, både på denne blog siden omkring 2014 og så på min gamle blog. Bloggen var det som gjorde mig til et offentligt ansigt og det som skabte mit navn, frem til Danmark. Jeg har ikke haft den store motivation til at blogge det seneste års tid, hvilket i nok har kunne mærke! Jeg forsøger at finde inspirationen frem, men fordi jeg har så mange projekter både i musik, tv, kollektioner og især når jeg arbejder på nye bøger til jer, så skriver jeg så meget at jeg bliver helt træt og ikke kan overskue bloggen. Det er totalt ømt for mig at skulle tage valget om at slette bloggen og stoppe den, for den var ligesom det som gjorde mig, til mig og det er her jeg altid har fundet min tryghed og her jeg er startet.

Måske er jeg også bange for at skuffe mine læsere, som jeg kan se, stadig læser gamle indlæg og ruller igennem bloggen hverdag. Måske er jeg bange for at fortryde. Måske er man aldrig klar til at give slip på noget, der var starten i ens karriere. Jeg følte for at dele mine tanker med jer, da i jo har kunne mærke min inaktivitet.  Jeg har besluttet mig at de næste (få måneder) vil jeg kæmpe for bloggen, prøve at finde min motivation tilbage og ikke give op på den. Og så må vi se, om jeg kommer til beslutningen at det er at sige farvel. Kys for nu, Fie