Vælg en side

Plakat kollektion design af Fie Laursen

Reklame for mig selv.. og simplyposter

Så skete der!! Nu kunne jeg endelig løfte sløret op for en af de ting jeg har arbejdet på, hvilket er min plakat kollektion i samarbejde med firmaet Simplyposter. Jeg har altid elsker plakater og jeg føler at de kan ændre et helt hjem’s vibe, ved at man bare hænger nogle billeder op! Jeg tror også meget på og lever efter at ens energier, påvirkes udfra hvad man kigger på igennem dagen og derfor har jeg altid selv motiverende plakater hængende – og derfor ønskede jeg at lave denne kollektion, med mine yndlings citater. Min yndlings er helt klart, plakaten om at være den CEO ens forældre altid ønskede man skulle gifte sig med! Der er ikke et mere inspirerende citat, i mine tanker. Jeg tænker hver dag på det citat, når jeg arbejder – og så føler jeg mig stærkere og uafhængig af en mand. “Making career moves” er inspireret fra sangen “making money moves”, for jeg synes det handler om karriere og ikke bare penge! Det inspirer mig meget.

Jeg har også designet en plaket med et billede af mig og mit navn, til de helt store fans! Det er tit blevet efterspurgt at kunne købe sådan en plakat, så det skulle i ikke snydes for. Hvis kollektionen går godt, så får i flere plakater fra mig 🙂 I kan købe kollektionen lige HER. 

Send mig gerne jeres billeder med plakaterne, når i hænger dem op, så jeg kan reposte!! Kys