Vælg en side

Stalker og dødstrusler…

Hej alle sammen. Jeg har været igennem meget som offentligt ansigt, men på det seneste ser jeg ind i et mørke og angst, intet menneske fortjener. Jeg har idag besluttet mig at åbne op, da det er en politisag – Og jeg har aftalt at dele dette opslag, pga stor bekymring og endda trusler imod jer, som forsvare mig. Jeg bliver stalket, chikaneret og truet på livet, med så deltaljerede ord at jeg har måtte gå under jorden. Politiet har været der for mig, siden det begyndte og det vil jeg takke for! Jeg skifter fra lokation til lokation, for at flygte fra ham manden som vil slå mig ihjel og jagter mig. Jeg har ikke sovet i dagevis, jeg græder, ryster, frygter og flygter. Jeg har mistet min tryghed. Jeg kan forstå han siger til jer, dette er et mediestunt. Det kan jeg love jer for det ikke er!!! Jeg lever et helvede, som først slutter når vi skal i retten og han skal have sin dom, for det helvede han udsætter mig for. Jeg ved mange unge følgere har set hans grusomme trusler om drab og hårde handlinger, jeg beklager jeg ikke har kunne slette og blokere, men dette er som sagt en politisag og det skulle blive. Jeg er ked af i har læst de hårde ord og selv frygtet, når i blot har forsvaret mig. Jeg vil slutte af med at sige et kæmpe tak til det Danske Politi for at stå klar til at gøre os borgere, trygge. Tak til jer, for at tage dødstrusler og chikane seriøst! Tak for at vise, vi ikke skal leve i frygt og angst, for i tropper op og er der. Tak for at passe på mig. Og forhelvede, hvor er jeg dybt ulykkelig, bange og skræmt over jeg står i denne situation – og for at det skal gå udover både familie, kæreste, venner og fans. Jeg har alt min tillid i systemet – og jeg ser frem til at kunne få min hverdag og tryghed igen ❤️ Til jer der oplever lignende: Tag aldrig chancen, gør som mig og ring 114. Vi er aldrig alene.

Update på hele situationen: Jeg tog 3 dage væk fra nettet, men kom stille tilbage og har ikke kunne være tilbage på samme måde som før, da jeg har måtte skjule min lokation alle der ser med, så han ikke ville finde mig. Jeg har nu fundet en vej jeg må leve i, hvilket er at jeg må poste de ting jeg skal i mine kampagner og selvfølgelig huske lidt personligt, men det vil blive at jeg filmer og tager billeder – og så må jeg poste det når jeg har forladt den lokation, jeg filmer og tager billeder. Det er ekstremt stresseende. Lige nu er jeg fx. bag ud med firmaer, som jeg arbejder med, så jeg har fundet dette må være måden for mig at forsætte på, uden at han får mulighed for at finde mig. Min stalker har sagt at han vil tage sin dom, hvilket jeg ser frem til, da jeg så kan få ro i maven igen snart og få mit liv tilbage. Jeg glæder mig til dette helvede er slut. Og jeg vil slutte af med at sige tak, for jeres kærlighed og til alle der deler jeres historier med stalker og dødstrusler, TAK for i er modige og ærlige, det gør at jeg ikke føler mig helt alene. Kram for nu, jeres Fie

Foto: Janus Nielsen