Vælg en side

Corona karantæne: Første dag ude

Hej bloggen! Som i måske har læst på SE & HØR så har jeg smidt mig selv i Corona karantæne. Det synes jeg alle med muligheden for det burde – både for os selv, men også andre. Jeg har jo netop lige været i Spanien hvor mange smittede er og jeg blev selv utroligt syg, da jeg var afsted, hvor jeg måtte på hospitalet (se videoen her). Jeg er rask nu, men derfor tager jeg stadig mine forbehold. Idag skulle jeg filme musik video til sangen skrevet til min mormor, som lige nu er den stærkeste kvinde nogensinde. Vi ved ikke hvor længe vi har hende endnu, så derfor skyndte jeg mig at skrive en sang med min ven Josh, som handler om hende. I har hørt små bider af den på instagram – og det gør mig glad, mange kan relatere og glæder sig til denne sang, da den er meget anderledes iforhold til hvad jeg før har udgivet. Idag var min første dag ude af huset i 3-4 dage.. Men det var også kun fordi vi skulle køre 5 minutter ned på stranden, hvor der var tomt hvor vi filmede og var. Det var fredfyldt, rart, blæsten var forfriskende – og at indspille musik videoen var så emotionelt for mig. Jeg valgte at den skulle være helt rolig og blive filmet hvor min mormor havde hus, hvor jeg brugte min barndom. Nemlig ved huset ved stranden hun boede i, i Jægerspris. Det var hårdt at gå de steder hun legede med mig som barn – og så synge denne afskedssang til hende… Men det var det helt rigtige.

Nu er jeg krybet ind igen i min Corona karantæne – Jeg havde ingen kontakt eller var tæt på nogen mennesker ude, så det var en succes. Jeg er meget spændt på at høre, hvad der kommer til at ske med Corona situationen – Jeg håber at de får en vaccine eller kur lavet. Jeg håber og sender kærlighed til alle der er smittede eller pårørende til smittede – Og ekstra meget kærlighed til jer med dødsangst / bakterie angst, jeg har forståelse for hvor hårde og forvirrende dage i må have. Og derfor sender jeg en ekstra bunke kærlighed i jeres retning!!! I er stærke.. Og jeg er sikker på denne situation nok skal vende sig! Vi har fantastiske mennesker som arbejder hver dag, på at stoppe denne virus. Hold jer stærke – Og indefor (hvis i kan!!). Kæmpe kys, jeres Fie