Vælg en sideHej bloggen! Så er jeg tilbage, efter en kæmpe følelsesmæssig kamp med socialemedier. Jeg har besluttet mig for at italesætte de tanker og følelser jeg har gennemgået over en længere periode, hvor folk har snakket om at jeg har været pludseligt væk fra socialemedier. Først blev min Instagram @fielaursenofficial taget ned, men kom tilbage efter en måneds tid. Jeg er ikke endnu klar til at komme tilbage, da jeg indså hvor sundt det var for mig, med en pause og derfor har jeg besluttet at blogge igen, for så er det ligesom min platform, hvor dem der er her ikke kommer herind tilfældigt, og måske der kan foregå en mere positiv tone. Jeg har tænkt mig at komme tilbage på Instagram, ja, muligvis i 2021, men jeg er igang med at arbejde på mig selv og ligge en plan for det content jeg gerne vil udgive, da selvom jeg har et “voksent job”, også har unge følgere og jeg har lært at vil lære at skelne de to verdener.

Jeg har besluttet mig at sætte bloggen igang igen, som mit personlige frirum hvor i kan følge med i min verden og mine tanker, hvor jeg herinde føler et mindre pres, da det ikke handler om likes ,kommentarer eller followers, men bare at skrive ens tanker og følelser.

Det er ingen hemmelighed jeg har taget et stort skridt væk fra “kendis-verdenen” ved at flytte fra Danmark. Jeg kan rigtig godt lide at være kendt, det er både sjovt og har skabt så sjove oplevelser, men efter 10 år i branchen – og have scoret navnet “reality-drama queen” og stilt op i stort set alle programmer, følte jeg lidt at jeg mistede mig selv til fame, og det tog en stor bid af min sjæl, og den pige jeg var før jeg var “Fie Laursen”. Alle de fejl jeg har begået i min fortid jagtede mig hver dag, og da jeg ikke længere kunne gå nogen steder på gaden, uden at blive råbt af, overfaldet og spyttet på, følte jeg mig tilbage som Fie, der sad i aftenshowet og talte om mobning. Forskellen var bare at dengang havde folk medfølelse og kunne forstå mobningen ødelagde mig, men fordi jeg nu var voksen og havde begået fejl, så kunne folk ikke se at alle de daglige dødstrusler, slag og mobning, ødelagde mig. Om det var en sugardating reklame, eller en deltagelse i et reality program der gjorde at folk foragtede mig så meget, at de måtte nedbryde mig, så var jeg træt af at kæmpe for forståelse. Den simple forståelse, at jeg var et menneske bag skærmen, som var ved at miste kampen til mørket, endnu en gang.

Så istedet for at sætte mig ned og tude, og forsætte med at leve det liv der knuste mig, så valgte jeg at rejse mig op, sælge stortset alt jeg ejer, tog min dejlige hund og bror under armen, og flyttede til Spanien. Jeg vil lave et dedikeret indlæg til mit liv i Spanien og dele alle mine projekter hernede, men dette indlæg handler om at være tilbage og hvad som er hændt.

Kort sagt, så er jeg på en personlig rejse, om at finde tilbage til kærnen af Fie, før spotlightet faldt over mig. Jeg har fundet Gud og det jeg mener, at meningen med at livet er, så lige nu består min hver dag, ikke kun af arbejde, som det plejede. Jeg plejede at arbejde på tusinde sange, bøger, tv-projekter, kollektioner, interviews og ting hele tiden. Det gik desværre LANGSOMT op for mig, at det ikke er det livet handler om! Tro mig, jeg værdsætter alle de awards i har stemt på mig til at vinde, mine top 10 sange, mine best-seller bøger (og jeg vil forsætte), men i så mange år troede jeg at livet handlede om milepæle, at være den bedste, største, mest omtale i Danmark, for så kunne jeg på en måde sparke det traume til jorden, jeg havde fra min barndom, hvor jeg aldrig blev valgt først, aldrig var bedst og altid var mobbeofferet.

Nu fokusere jeg på at arbejde, så jeg kan leve godt – Men min første prioritet når jeg står op hver morgen er “hvad kan jeg gøre, for at ændre verden idag?”, jeg er begyndt at hjælpe til i Kirken hernede, hvor vi donenere mad – og nu har Boris og jeg sat et jule arrangement op, hvor vi klæder os ud, og så skal vi lave ca. 200 slikposer til de fattige børn hernede og pakke legetøj ind. Det er sådan noget, der giver mig noget i livet, der føles rart at være i. Det er sådan noget, der får mig op om morgenen nu.

Det er ikke slut med musik, bøger – ELLER TV – Faktisk kommer der snart noget ud, som jeg har arbejdet på, hvor jeg endeligt vil få fortalt min historie, direkte fra mit hjerte, uden noget filter og det har jeg længdes efter at skulle vise, da jeg føler jeg tit har levet i et glansbillede, eller noget opstillet, jeg ikke havde mig selv med i længere.

Vi ses snart igen, her på bloggen.

Varme knus fra Spanien,
Fie