Vælg en side

Utroligt…. Jeg blev igår logget ud af min helt nye instagram jeg lige har lavet, og prøver at logge ind, hvor den siger koden er forkert. Jeg tjekker så min email, hvor jeg kan se min email også er hacket, for der er kommet emails fra Instagram omkring at min email og kode til Instagram er blevet ændret / fjernet. Jeg har før oplevet af blive deaktiveret af instagram, så jeg troede først det var der vi lå igen… Men HACKET? Come on. Hvor er det dybt provokerende og irriterende at folk gør den slags, og jeg skal nok finde ud af hvem der har hacket mig.

Jeg har selvfølgelig mine tanker om hvem det kunne være, og det er svært ikke at tænke på en som MarckozHD, når han har få timer inden lavet story’s, svinet mig til og sagt at JEG fik hans videoer fjernet på instagram, men jeg ved ikke endnu 100% hvem der står bag, men det kommer jeg til at finde ud af, og når jeg gør exposer jeg personen’s røv.

Jeg har kontaktet instagram omkring hacking, og håber at de hurtigst muligt kan gendanne min profil, og jeg kan gøre den sikker for det ikke sker igen. Så indtil jeg er tilbage på instagram, så kan i følge mig her på bloggen, på youtube og på Tiktok.