Vælg en side


LINK TIL MIN ONLYFANS HER

Hey bloggen! Et spørgsmål jeg får hele tiden er, hvad har kendtes reaktion været på jeg laver Onlyfans? Folk spørger om mit valg er karriere skift har påvirket mit navn, og mit liv i kendis-verdenen. Det er jo på en eller anden måde et lille samfund, som man enten er en del af eller bliver udelukket fra, eller bare står midt i mellem os passer sig selv.

Jeg har altid været lowkey omkring hvilke kendte jeg begår mig med, og ikke postet dem der er aller tættest, da det ofte vil skabe presse omtale og fordømmelse. Der er kendte alle hader, som jeg er venner med, og så er der kendte alle elsker, som er venner med mig. Men det er ofte lettest er holde sig i baggrunden fra at flashe sine bekendskaber, og det er der mange grunde til.

Da jeg startede ud på Onlyfans, var det sjovt at se den første måned hvordan alle vendte mig ryggen. Vi snakker alle kroge af kendisverdenen. Realitystjerner, sangere, skuespillere, forfattere. Folk forsvandt lidt i baggrunden, eller også bagtalte de mig eller snakkede lort om mig på deres socialemedier. Jeg holdte ud, for jeg stod ved den person JEG ER – og jeg mener, jeg som kvinde i 2020 skal have ret til at gøre med min krop som jeg vil, og ser det hele meget feministisk. Og hvis folk ikke kan det, må de leve i stenaldertiden og underkaste kvinder.

Allerede på 2 måned på Onlyfans kom folk til mig, og jeg må indrømme det i starten var totalt overvældene. Det fløj ind med privat beskeder fra nogen af Danmarks største rappere, der de første 3-4 måneder var mine største tippere og snildt kunne kaste 50-80.000 kr i min retning om måneden, fordi de støttede mit arbejde og respekterede mit karriere skift. Den ene rapper, som jeg plejede at lytte meget til, udtalte sig feministisk til mig og det gav mig lidt et chok. Han så mig ikke som et sex-objekt eller noget, som man kunne fordømme og tro, rappere gør, udfra hvad de synger om. Han skrev meget personlige, lange beskeder til mig og sendte høje beløb som støtte, for han ønskede jeg skulle klare mig godt i den branche, han kunne se jeg var tilpas i. Jeg har mange rappere/sangere, både fra Danmark og få fra udland (europa), som følger mig og støtter mig inde på Onlyfans.

POLITIKERE…. Ok, det kom faktisk ikke som et chok for mig, da jeg kom i snak med et par politikere på min Onlyfans. Da jeg udtalte mig om sugardating, og havde den kæmpe skandale, blev jeg inviteret ud, eller… på hotel til champagne og dyre tasker, af et par politikere. Ok, det kan tælles på en hånd, men stadig meget overvældene at sidde i kontakt med så højtstillede mennesker, der pludseligt er interesseret i en. PÅ DEN MÅDE. Jeg svare altid mine største “tippers” på Onlyfans, da de ligesom bære min karriere derinde, og når der kommer høje beløb hver måned som er over en normal månedsløn, så stiller jeg altid spørgsmåltegn til, hvem der sidder bag skærmen, af nysgerrighed. Og de mænd, som har åbnet op og fortalt hvem de er, og bevist det med dokumentation, er jeg i kontakt med nu, stadig og de støtter min Onlyfans. Jeg vil altid vogte deres navne på mit liv, og aldrig udtale mig om hvem de er, for jeg respektere alle mine følgeres privat liv.

For mig har det været meget overvældene at se hvor falsk og dømmende kendis branchen kan være. Folk jeg troede var mine venner, vendte mig ryggen da jeg først åbnede min profil og dømte mig. Og folk jeg ikke kendte, tog kontakt og støttede mig. Og nu er jeg landet et sted, hvor absolut ingen har et problem med at jeg laver Onlyfans, og folk faktisk sender så støttende beskeder. Jeg tror at jeg åbnede min Onlyfans kom som et chok, da jeg var den første kendte dansker der gjorde det, trods det er så normalt i USA og de fleste kendte efterhånden har en. Men jeg har aldrig fortrudt min valg, og jeg elsker mit arbejde mere og mere for hver dag der går. Jeg er så lykkelig i det.