Vælg en side

Det sidste år har været det mærkeligste år med Instagram. Min Instagram blev fjernet for nogle måneder siden fordi jeg promoverede Onlyfans, og det kunne Instagram ikke lide. De er nemlig begyndt at fjerne piger, der gør det! Så det eneste sted jeg egentligt promovere min Onlyfans er herinde på bloggen, da det er min egen platform jeg ejer.

Jeg var frem og tilbage med Instagram, og fik på et tidspunkt den tilbage, og nu er den på hold igen og under evaluering. De har sagt jeg imellemtiden kunne lave den jeg har så har lavet nu, så den er heldigvis beskyttet og holder reglerne. Jeg håber selvfølgelig at jeg på et tidspunkt får min gamle tilbage, fordi der lå så mange minder og billeder, også gemte stories, men nu må vi se!
Imellem tiden så har jeg lavet en ny og. er tilbage under brugernavnet @Fieinmarbella , så hop ind og følg med!